søndag den 18. august 2013

Endelig ude igen

Siden Norges turen i juli måned har stængerne stået i hjørnet, men nu var der endelig tid til at komme ud igen. Søndag eftermiddag blev medegrejet hurtigt pakket og det var meningen at der skulle fiskes nogle brasen. Men på grund af en rimelig kraftig vind på langs af søen, blev der hurtigt ændret planer.
 I stedet blev kursen sat mod en anden sø, som jeg  gennem flere år havde haft i kikkerten, men aldrig havde fået fisket.
Vel fremme ved søen blev forholdene lige set an, inden jeg valgte mig en plads. Hurtigt blev der blandet noget foder og en polestang blev rigget op. Allerede efter få minutters fiskeri, begyndte der at komme fisk ind på pladsen og så startede det ellers. De næste timer bød på et formidabelt fiskeri efter rud- og gråskaller på 100 – 500 gram. Da keepnettet blev trukket op efter tre timers fiskeri, vil jeg skyde på at jeg havde 25 kilo skaller og så havde der også været tid til et par kaffepauser.Det var årets første medetur, så man kunne godt mærke at man var noget ”rusten” , men det var herligt at være ude igen. Det var bare lidt ærgerligt at geddesæsonen ikke var startet endnu, når man nu  stod med et net fyldt med super agnskaller, men nu ved jeg hvor de bor J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar