søndag den 17. marts 2013


Så har vi været nogle dage på Sørøya. De første to dage viste vejret fra sin bedre side, så der kunne fiskes. Første dag havde vi et godt fiskeri med 5 torsk over 20 kilo i båden. Jeg fik selv en stribe fine fisk med de to største på 21,50 og 23,00 kilo. Lars fangede bådens største fisk denne dag, en fantastisk torsk på hele 30,50 kilo.

På andendagen viste fiskeriet sig fra sin bedste side. Vi havde ca. 55 målere i båden med hele 13 fisk over de 20 kilo. Mine topfisk på dagen var på hele 25, 26 og 28 kilo. En helt fantastisk trible
Igen i dag havde vi en torsk over 30 kilo i båden, idet Søren B. Hansen bragte en superfisk på hele 31,50 kilo til bådsiden.
Som en sidebemærkning kan det nævnes, at alle vores fisk er blevet fanget på Savage Gear´s Cutbait eller den nye Herring Shad på 32 cm.

De sidste par dage har vejret ikke været til fiskeri. I går blev vi på land på grund af for meget vind, mens vi  i dag har været på vandet i nogle timer omkring middag. Her fik vi så besked over radioen, om at der var kommet en ny vejrmelding som varslede om storm om eftermiddagen, så kursen blev sat mod havn. Dagen gavi øvrigt ingen målere, men mange fisk mellem 3-8 kilo.

I morgen ser det ud til at vi igen kan komme ud på de produktive pladser, som ligger ude i åbent hav ca. 10 sømil ude, så det ser vi frem mod med spænding.

1 kommentar:

  1. Det er squ flotte fisk. Tillykke med dem! Knæk og bræk de næste dage.

    SvarSlet