lørdag den 11. januar 2014

Endelig på geddetur

8,40 kilos gedde i en rigtig fin kondition
Sidste søndag artede vejret sig endelig til en tur på søen. Tidligt om morgenen blev kursen sat mod den store runde sø i det vestsjællandske, hvor vi var fremme da lyset begyndte at bryde i gennem.
Bilen blev tømt og båden gjort klar, det er egentlig utroligt hvor meget grej m.m, 2 mand kan medbringe til en dags fiskeri. Vi fandt dog plads til det hele og stævnede ud på den rolige sø. 

Vi søgte lidt rundt for at finde noget interessant på loddet, men der var dog ikke det store at se. Vi fandt dog et område med nogle enkelte fisk nede over bunden, så det var her at fiskeriet blev startet.
Alle stænger blev sat og det varede ikke længe inden der var fisk på min bundstang. En fin gedde på knap 5 kilo kom til overfladen og fik sin frihed ved bådsiden.

Søren har styr på sagerne
  Vi fiskede videre, men det skulle vise sig at det ikke blev dagen med de mange gedder. Det lykkedes dog at få 6 gedder indenbords, hvor jeg var så beskeden at fange dem alle. Fiskene var i en utrolig flot kondition og dagens største fisk, blev en fin gedde på 8,40 kilo.

Farvel og tak
Det var bemærkelsesværdigt, at vi ikke fik et eneste hug på de agn som blev fisket oppe i vandet. Alle fisk blev taget på agn som blev fisket fra 10 meter og ned over 11 - 13 meter vand.

Hjemad i solnedgangen

1 kommentar:

  1. Nicolai Ulrik Hansen12. januar 2014 kl. 21.21

    2 særdeles gode fotos af den gode hr Søren :)

    SvarSlet