torsdag den 16. januar 2014

Havørred premiere

Tejs med flot "premiereørred" på 3,30 kilo
I dag d. 16. januar ophørte fredningen på havørreden, så det var blevet tid til "premieren" i Karret. Nu er det jo ikke nogle officiel fredning i området, men Ishøj Sportsfiskerklub har i de seneste år, henstillet til at man undlader at fiske i Karret i havørredens fredningstid.

Klokken 06.30 var vi 15 mand som mødtes til fælles morgenmad i klubhuset. Der blev snakket om det forestående fiskeri og det var med spænding i luften, at de første gik ud i mørket på campingen.
Det var ikke alle som havde lige travlt med at komme ud i det elendige vejr, men alle var da på plads da dagslyset for alvor begyndte at bryde i gennem.

Der blev fisket i gennem med både orm, bombarda/flue og spin, men der skete ikke det store. Forholdene for et godt premierefiskeri var da heller ikke for gode. En hård østenvind på 12-13 m/sek havde presset vand ind i bugten, så vandstanden var rigtig høj.

Omkring kl. 10.00 skete der dog noget, der var en fisk som "pillede" ved Dan Rasmussens tigerorm og han kunne kort efter lande dagens første fisk, en mindre "nedfalder" på godt et kilo.
Kort efter var det Tejs som stod med fast fisk og den var af en helt anden kaliber. Det var en flot blankfisk på 3,30 kilo, en rigtig fin havørred.

Der blev fisket ihærdigt lige indtil middag, hvor det efterhånden også var blevet en sur fornøjelse at stå i vind, slud og 1 grads varme.
Dagen blev afsluttet med en god gang varm forloren skildpadde  og hygge i klubhuset.

Tejs fighter, mens Birger venter med nettet


Ingen kommentarer:

Send en kommentar