mandag den 12. maj 2014

Endnu en havkonkurrence

I lørdags var der regionsmesterskab i havfiskeri på Øresund, hvor Ishøj stillede op med et hold. Der var tilmeldt 12 hold á 4 personer fra de forskellige klubber i det nord-, midt- og vestsjællandske.

Der blev fisket fra Helsingør og det gjaldt både om at fange så mange arter som muligt, men samtidig også om at samle nogle kilo, idet dette også gav point til den samlede stilling. Der blev startet med at fiske efter fladfisk, det var ikke helt nemt, så der blev prøvet på forskellige pladser, men der kom dog alligevel fint med flade ombord på bådene. Senere gik turen ud over det lidt dybere vand nord for Helsingborg og her blev der fisket sej og torsk. Når sejene var under båden, var det bare med at finde den rette dybde og fange nogle stykker, for ellers var de væk igen.

Vinderholdet fra Ishøj Sportsfiskerklub
Derefter blev kursen sat ned mod Hven, hvor der skulle fiskes hvilling og kuller. Det var ikke helt nemt, så der skulle fiskes koncentreret efter disse arter. Der blev til et par træk på denne plads og alle  4  Ishøj fiskere var heldige eller dygtige nok, til at få registreret fisk i begge arter.
Dagen blev afsluttet på "Disken" hvor der igen skulle fanges flade. Der var mange isinger, som desværre næsten alle var under målet, så der skulle fanges nogle stykker, inden der var en enkelt som kunne komme med til indvejningen.

Efter at fiskeret blev ringet af gik kursen mod havn og indvejningen. Efter lidt hyggesnak og en enkelt "molepilsner", var resultatet talt sammen og det var blevet tid til præmie uddelingen.

Her skulle det vise sig at ISK`erne havde klaret det helt fint.

I holdkonkurrencen så Top 3 således ud:
1. Ishøj  879 point.
2. Høng  772 point
3. Holbæk  699 point

I den individuelle konkurrence var Ishøj´s placeringer:

1. Michael Lorenzen  277 point  (7 arter)
4. Martin Hubert  232 point  (7 arter)
6. Steen Lyngsø  218 point  (7 arter)
24. Jan Kristoffersen  152 point.  (5 arter)

Dermed kvalificerede Ishøj sig til DM som bliver fisket på Øresund i starten af august.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar