søndag den 22. marts 2015

Svære rimter

De sidste par fiskedage har været brugt i jagten på en god forårs rimte. Det har dog ikke resulteret i det helt store fiskeri, men der er da kommet lidt fisk på land. Sidste weekend blev det til en tur om lørdagen, som gav 12 fisk på land med den største på 1.970 kilo. 
Fiskene var tydeligt på træk, så der var helt sikkert basis for noget godt fiskeri denne weekend.

Fin rimte fra Tryggen
I morges blev kursen derfor atter sat mod det øvre løb af Tryggevælde å, for at overliste nogle gydetunge rimter. Der var fisk på pladserne, men de var absolut ikke i humør til at spise. 
De seneste dages kolde vejr og den sidste nats frost, må have fået vandtemperaturen til at falde en del og dermed gjort rimterne inaktive. 
Der blev fisket på flere forskellige stræk af åen, men det lykkedes kun at få 2 mindre rimter på land. Ikke meget på 5 timers fiskeri.


Det virker som om at fiskeriet ikke helt er kommet op i højde endnu, så forhåbentlig bliver der tid til endnu en tur inden gydningen starter for alvor, der skulle gerne komme en stor rogntung fisk på land i dette forår.

1 kommentar:

  1. Til alle, der læser dette, skal du have tro og et højt niveau af positivitet, fordi der er større kræfter på arbejde, end du nogensinde kan forestille dig. Det vil blive bedre, når du tror og handler på det, og derefter vil hver af dine situationer gradvist transformere til det bedre. Jeg fik tingene restaureret med min ægtefælle efter et møde med DR EGWALI. Min forening blev ødelagt af uovervindelige kræfter, der ikke vidste, at mit ægteskab var hovedmålet, vi havde vedvarende problemer uden at løse dem, men tingene kom sig efter DR EGWALIs ankomst, fordi vi er glade og lever i fred, uden tvivl vil jeg stærkt anbefale at dem, der har brug for det, virker godt, det er virkelig troværdigt for alle problemer, du støder på, uanset om det er kærlighed, beskyttelse, penge eller psykiske kræfter. DR EGWALI er den ægte vare. Send ham en e -mail på Dregwalispellbinder@gmail.com eller på Viber / WhatsApp +2348122948392

    SvarSlet