søndag den 1. januar 2017

Nytårsfiskeri

De seneste år er det efterhånden blevet en tradition, at vi er nogle stykker som samles ved St. Vejleå på årets første dag. Det er selvfølgelig meningen er der skal fanges nogle fisk, men hyggen er også en stor del af denne dag.

Min største fisk på 1,180 kilo
I år var vejret ikke det bedste, de var mørkt i vejret og regnen faldt over åen, da vi indledte fiskeriet.
Dan fik en aborre i det første kast med jiggen, så vi troede at det ville blive dagen hvor fiskeriet kørte.
Det skulle dog vise sig at blive stik modsat. Der gik flere timer inden den næste fisk kom på land og derefter gik det ikke voldsomt stærkt.

Dan med fisken som han tog i 1. kast
Vi hyggede os dog ganske godt og det lykkedes da også både Dan, Rasmus og Steen at få lidt fine fisk på land, mens Lars måtte starte året med en ”nullert”, men det kunne han godt leve med, idet han fik 9 havørreder i den sydlige del af bugten dagen før.


På trods af det knap så gode fiskeri, var det en herlig start på det nye fiskeår.

Rasmus med en fin aborre på 1,230 kilo

1 kommentar:

  1. Til alle, der læser dette, skal du have tro og et højt niveau af positivitet, fordi der er større kræfter på arbejde, end du nogensinde kan forestille dig. Det vil blive bedre, når du tror og handler på det, og derefter vil hver af dine situationer gradvist transformere til det bedre. Jeg fik tingene restaureret med min ægtefælle efter et møde med DR EGWALI. Min forening blev ødelagt af uovervindelige kræfter, der ikke vidste, at mit ægteskab var hovedmålet, vi havde vedvarende problemer uden at løse dem, men tingene kom sig efter DR EGWALIs ankomst, fordi vi er glade og lever i fred, uden tvivl vil jeg stærkt anbefale at dem, der har brug for det, virker godt, det er virkelig troværdigt for alle problemer, du støder på, uanset om det er kærlighed, beskyttelse, penge eller psykiske kræfter. DR EGWALI er den ægte vare. Send ham en e -mail på Dregwalispellbinder@gmail.com eller på Viber / WhatsApp +2348122948392

    SvarSlet