søndag den 1. februar 2015

DHF´s Pokalstævne

Søndag var jeg med til Dansk Havfiskerforbunds pokalstævne fra Helsingør. Jeg havde meldt mig til ”bulefiskeri” og skulle derfor ud med ”Sværd” med Kim Knudsen ved roret. Da der var blevet trukket lod om pladserne og vi var kommet ombord, var vi alle klar til at sejle, men det var ”Sværd” desværre ikke. Der var et eller andet problem med gearet, så der blev bakset med dette i en times tid og så var båden også klar til afgang.

Da vi kom ud på sundet, stod der en god vind ind fra nordvest, så der kom nogle ordentlige dønninger rullende, ikke de mest optimale forhold til bulefiskeriet. Kim begyndte at lede efter buler, men der var åbenbart ikke den store aktivitet at spore på ekkoloddet. Vi havde dog nogle stop, men der var ikke kontakt til fisk. Efter et par timer fik vi endelig dagens første fisk, efter et stop i en bule, var der fire mand med fisk på. Det var ikke de store fisk, men jeg kom da på tavlen med en fisk på omkring de 4 kilo.

Martin Hubert med sin flotte "måler"
Herefter var der igen langt mellem fiskene, vi stoppede nogle gange, men det var som om, at Kim ikke kunne ramme bulerne ordentligt. I den sidste halvanden times tid, kom der lidt mere gang i fiskeriet. Oppe midtskibs kunne Michael Lorenzen lande dagens hidtil største torsk, en fisk på7 kilo. I de næste stop kom der flere fine fisk ombord og minsandten om ikke Hr. Lorenzen gjorde det igen, denne gang med en rigtig stortorsk på hele 17 kilo.

Det blev til endnu en ”måler” ombord inden fiskeriet sluttede, idet Martin Hubert fik en flot fisk på 10, 30 kilo. På vej ind blev der vejet ind, hver deltager kunne indveje 2 fisk og så var den med den største fisk som var dagens vinder. Jeg måtte nøjes med en enkelt fisk, mens fangsten varierede fra 0 – 3 torsk pr. mand.


Dagens vinder blev Michael Lorenzen, som dermed forsvarede sin sejr fra 2014.   På andenpladsen kom en deltager som havde fisket fra drivbåden  ”Store Tejsten”, mens Svend Aage Madsen blev nr. 3.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar