onsdag den 2. juli 2014

Gavmilde Øresund

Torsdag d. 26. juni havde vi en aftentur på Øresund. Vi skulle sejle med "Sværd" fra Kalkbrænderihavnen, men i sidste øjeblik blev det ændret til, at det var "Findus" som skulle lægge dæk til turen. 

De fem tilmeldte fra Ishøj Sportsfiskerklub indtog stævnen, så vi også kunne hygge under fiskeriet. 
Kl. 18 lagde vi fra kaj og kursen blev sat mod nord. Vi sejlede dog ikke særligt længe inden vi skulle forsøge os første gang, men fiskene på pladsen var ikke specielt store. Vi prøvede et par steder mere i nærheden og så var der ellers fisk til alle.

Et par glade ISK´ere med nogle fine "madfisk"

De næste par timer var der næsten fisk konstant, der var ikke tale om de helt store fisk, men der var da en hel del fine spise torsk i mellem. Fiskene bed både på pirk og ophængere og det var ikke usædvanligt at der kom en double til overfladen. 

Da vi sejlede mod havn kl. 21.40 blev der renset fisk til den store guldmedalje og vi prøvede at regne den samlede fangst sammen. 
Vi kom frem til at vi 5 ISK´ere tilsammen havde haft omkring 125 torsk en tur ombord. Der blev selvfølgelig genudsat en hel del, men der kom selvfølgelig også nogle med hjem til gryden. Aftenens topscorer på "madfronten" blev Rasmus Rye, som havde 10 fine spise torsk med hjem i posen.


Det var en super hyggelig tur og som altid, en perfekt afslutning på en ellers helt normal arbejdsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar